تجهیز پارکینگ مجتمع تجاری ، شاید یکی از مهمترین و پر رفت و آمد ترین پارکینگ ها مربوط به مجتمع های تجاری و اداری باشد . و دلیل آن صرفا به نوع کاربری و خدمات آن مجتمع مربوط می شود.
با توجه به افزایش جمعیت و همچینین تراکم آن در شهر های شلوغ و بزرگ ، در کنار آن قطعا افزایش خودرو و تعداد تردد در روز را خواهیم داشت که در صورتی که این مورد کنترل نشود تبدیل به یک معضل خواهد شد، همچنین با در نظر گرفتن ساعات شلوغی رفت و آمد روز و شب و طرح های ترافیک در شهر های مختلف به شلوغی و افزایش ترافیک نیز دامن زده و همین افزایش ترافیک میتواند منجر به بی نظمی در محل پارک خودرو و موارد دیگر باشد.
یکی دیگر از موارد پر تردد در شبانه روز رشد روز افزون انواع مال ها ، مراکز خرید، هایپر استار، مجتمع های تجاری و اداری می باشد که این ترددهای بیشمار به این مراکز دلایل مختلفی را شامل میشود که از جمله آن میتوان به نبود زمان کافی در طول شبانه روز برای تامین نیاز های لازم در ساعات کاری و اداری باعث میشود تا این مسائل در زمان خاص انجام شود که معمولا این مسائل در خصوص خرید ملزومات لازمه زندگی ، تفریح ، پوشاک ، سینما و خیلی مواردی که در حال حاضر بخشی از زندگی روزمره جامعه های شهری شده است.
یک مجتمع تجاری معمولا دارای بخش های مختلفی می باشد که از جمله آن ها میتوان به شهربازی ، سینما و تئاتر ، هایپر استار ، مرکز خرید لباس ، موبایل ، رستوران ها و کافی شاپ های مختلف ( فودکورت) ، بازار طلا و جواهر و … که تمامی این موارد گروهی و پر تردد هستند و حجم بزرگی از رفت و آمد و تردد را شامل میشوند، علاوه بر موارد مذکور مجتمع های تجاری معمولا به محلی برای وقت گذرانی یا پاتوق تبدیل می شوند که این موضوع باعث افزایش بیشتر تردد به آن ها میشود.
با توجه به پر تردد ترین زمان که معمولا در ساعات بعد از ظهر و شب می باشد که همزمان با پیک خروج و تردد انواع شرکت های دولتی و خصوصی به سمت منزل بوده میتواند ترافیک بزرگی را در داخل شهر ایجاد کند.
از جمله مشکلات مال های تجاری میتوان به موارد زیر اشاره نمود :
. ترافیک در ورودی پارکینگ
. ترافیک در خروجی پارکینگ
. ترافیک در داخل پارکینگ به دلیل یافتن جای پارک
. ایجاد در ترافیک در خارج از محیط ورودی مجتمع و ایجاد مزاحمت برای ساکنین آن منطقه
. استفاده زیاد از نیروی انسانی
. افزایش خطاهای انسانی به طور سهوی و عمدی
. ایجاد آلودگی در محیط داخلی پارکینگ
. کاهش حداکثری امنیت خودرو ها
. عدم ایجاد حس اطمینان در مراجعه کنندگان بدلیل مکانیزه نبودن
و ….
لذا یکی از عواملی که میتواند به شدت در کاهش ترافیک و همچنین تعادل و نظم در عبور و مرور شهری را کنترل کند پارکینگ می باشد که بخش اعظمی از این پارکینگ هارا پارکینگ مال ها و یا مجتمع های تجاری و اداری تشکیل میدهند. البته لازم به ذکر است که یک پارکینگ غیر مکانیزه که همچنان با استفاده از قبض و اپراتور ورود و خروج را کنترل میکند خود یک مشکل بوده و ایجاد ترافیک در ورودی و همچنین خروجی مجتمع خواهد داشت.
در سیستم مدیریت و هدایتگر پارکینگ شرکت پردازنده پارس مراجعه کنندگان با اتومبیل خود وارد مجموعه شده و در کوتاه ترین زمان ممکن عملیات ورود که شامل دریافت کارت و یا قبض از دستگاه تحویل اتوماتیک کارت/قبض،ثبت اتوماتیک پلاک،و باز شدن راهبند است انجام شده و سپس در کمترین زمان ممکن و با استفاده از تابلو های راهنما سیستم راهنما و هدایتگر پارکینگ خودرو به محل پارک خالی هدایت میشود. اتومبیل خود را پارک نموده و با اطمینان کامل از نگهداری خودرو خود مستقیماً وارد طبقات شده و از مجموعه استفاده میکند.
پس از اتمام کار و در هنگام خروج با استفاده از روش های متعددی که در زمینه پرداخت وجه پارکینگ معرفی می شود مراجعه کنندگاه قبل از ورود به پارکینگ میتوانند پرداخت خود را انجام داده و کوتاه ترین زمان را برای خروج ممکن کنند.
تجهیزات خروج هم میتوانند با به حداقل رساندن زمان بررسی مجوز خروج به این امر سرعت ببخشند و نحوه عملکرد آن به این شکل می باشد که دستگاه به نام دستگاه دریافت اتوماتیک کارت مجهز به ماژول پرداخت در خروجی های پارکینگ قرار گرفته و با بررسی کارت مراجعه کنندگان مجوز لازمه را صادر کند.
عوامل تاثیرگذار در روند حل مشکلات پارکینگ های مال ها و مجموعه های تجاری اداری :
. تجهیز ورودی پارکینگ به دستگاه های ورود مکانیزه برای جلوگیری از ایجاد خطاهای انسانی و حذف اپراتور
. تجهیز خروجی پارکینگ به دستگاه های خروج مکانیزه برای جلوگیری از ازدحام و ترافیک داخل و خارج پارکینگ
. تجهیز به انواع سیستم پرداخت وجه پارکینگ در جهت سرعت بخشی به امر خروج در پارکینگ های تجاری
. تجهیز به سیستم راهنما و هدایتگر پارکینگ به جهت یافتن جای پارک در کوتاه ترین زمان ممکن و امکانات دیگر
لذا پیشنهاد می گردد به طور کامل به تجربه شرکت دانش بنیان پردازنده پارس در تجهیز پارکینگ مال ها و مجتمع های تجاری مختلف اعتماد نماید.
و خیلی سوالات دیگر که ممکن است به وجود آید و اما در جواب باید گفت شرکت دانش بنیان درسا پردازنده پارس با بیش از 20 سال تجربه در اتوماسیون های مبتنی بر کارت هوشمند فعالیت کرده و در حال حاضر بالغ بر 3000 پارکینگ طرف قرارداد فعال در سطح کشور دارد که با حداکثر توان در حال حاضر مشغول به خدمات به این عزیزان می باشیم ، از جمله مهمترین دارایی های این شرکت رزومه و رضایت مشتری از ما میباشد ، لذا شرکت پردازنده پارس با مشاورین حاذق در زمینه طراحی ، اجرا و تجهیز پارکینگ بهترین و کاملترین پیشنهاد را ارائه خواهند نمود.
که شامل مدیریت ورودی و خروجی پارکینگ بوده به کمک نرم افزار و سخت افزار عملیات ورود و خروج را در کمترین زمان و بالا ترین دقت ممکن انجام میدهد.
که خود به 2 بخش تقسیم میشود.
در این روش خودرو در هنگام ورود به پارکینگ می بایست یک کارت از اپراتور تحویل بگیرد ، همزمان عملیات تشخیص پلاک انجام شده ، راه بند باز میشود و مجوز ورود صادر می شود.
در هنگام خروج کارت پارکینگ می بایست به اپراتور خروجی پارکینگ تحویل داده شود ، اپراتور کارت را بر روی دستگاه خروج قرار داده و مبلغ پارکینگ در مانیتور و همچنین بر روی نمایشگر مبلغ نمایش داده می شود و راننده نیز از میزان پرداخت وجه خود نیز مطلع می شود، پس از پرداخت وجه پارکینگ و همچنین مقایسه پلاک در هنگام ورود آن خوردو به صورت نرم افزاری و اتوماتیک، اپراتور در صورت عدم مشکل مجوز خروج را صادر کرده و راهبند باز شده و خروج امکانپذیر میشود.
نتیجه گیری :
این سیستم وابسته به اپراتور بوده و بروز خطا به صورت سهوی و عمدی امکان پذیر می باشد.
1. یک سیستم سنتی یا دستی پارکینگ اپراتور محور بوده و بدون اپراتور امکان ورود و خروج میسر نمی باشد.
2. در این سیستم ها نمایشگر مبلغ میتواند حذف شده باشد و جزو تجهیزات پارکینگ نباشد.
3. دوربین های تشخیص پلاک و ماژول نرم افزاری آن میتواند جزو این سیستم نباشد.
4.راهبند میتواند جزو این سیستم نباشد و در ین صورت هیچ عامل بازدارنده ای در ورود و خروج موجود نمی باشد.
در روش مدرن یا مکانیزه پارکینگ مجهز به تجهیزاتی میشود که امکانات بسیار زیادی را در اختیار مدیریت و همچنین مراجعه کنندگان قرار میدهد.
در روش نیمه مکانیزه عملکرد پارکینگ همانند روش سنتی بوده با این تفاوت که ورود بدون نیاز به اپراتور امکانپذیر می باشد و عملکر آن با دستگاهی به نام دستگاه تحویل اتومایتک کارت یا دستگاه صدور خودکار قبض انجام میشود که خودرو با قرار گرفتن در کنار دستگاه بدون پیاده شدن و هیچ مشکلی با فشردن یک دکمه کارت یا قبض خود را تحویل گرفته ، پلاک در نرم افزار ثبت شده و راه بند باز میشود و مجوز ورود صادر می شود.
در روش فول مکانیزه همانند روش نیمه مکانیزه ورود با دستگاه های مذکور انجام شده و اما در هنگام خروج روش های مختلفی قابل بررسی می باشد که در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد.
در هنگام خروج از یک پارکینگ هوشمند برای جلوگیری از ترافیک داخلی پارکینگ که مشکلات بسیاری به همراه دارد می بایست انعطاف و روش های متعددی در پرداخت وجه پارکینگ موجود باشد تا خروج را تا حد امکان سرعت ببخشد ، در یک پارکینگ در هنگام خروج خودرو اپراتور می بایست هزینه پارکینگ را دریافت و مجوز خروج را صادر کند ، انجام این عملیات مقداری زمان بر خواهد بود با دلایل مختلفی اعم از گم کردن کارت بانکی ، ترافیک ، سرعت عمل پایین اپراتور و مراجعه کنندگان، پرداخت های نقدی ، فراموشی رمز کارت بانکی و …
پس تجهیزات خروج مکانیزه و همچنین تجهیزات پرداخت وجه کمک شایانی به عملیات خروج خواهند داشت، عملیات خروج در یک پارکینگ هوشمند به این شکل می باشد که افراد زمانی که تصمیم به ترک مجموعه میگیرند روش های مختلفی جهت پرداخت وجه پارکینگ در اختیار آنان مبوده که حتی قبل از ورود به پارکینگ این امر را میسر میسازد.
و اما در ادامه عملیات خروج خودرو پس از قرارگیری در معبر خروج با دستگاهی به نام دستگاه دریافت اتوماتیک خروج رو به رو خواهد شد که با ارائه کارت پارکینگ خود به این دستگاه ، کارت مورد بررسی قرار گرفته و در صورتی که هزینه پارکینگ با یکی از روش های بالا پرداخت شده باشد کارت ضبط شده و مجوز خروج صادر میگردد در غیر اینصورت با استفاده از ماژول پرداختی که بر روی دستگاه خروج تعبیه شده است میتوان پرداخت را انجام داده و خروج را امکانپذیر کند.
پارکینگ های موجود در مال ها و مجتمع های تجاری اغلب پارکینگ هایی بزرگ با مسیر های متعددی هستند که امکان سردرگمی در آن ها بسیار زیاد بوده که در پی این موضوع ممکن است مشکلاتی همچون آلودگی و کلافه شدن افراد ، ترافیک و … در پی داشته باشد ، همچنین در زمان خروج امکان پیدا کردن خودرو ممکن است با مشکلاتی رو به رو شود که در جهت حل این مسائل میتوانیم از سیستم راهنما و هدایتگر پارکینگ کمک بگیریم.
در این روش با قرار گیری سنسور در بالای فضای هر پارک و نصب یک نمایشگر وضعیت در 50 سانتی متری همان فضای پارک به جهت نمایش پر،خالی، رزرو،معلولین و … بودن آن نصب می شود و همچنین با استفاده از تابلو های راهنمای مختلف که در معابر داخلی پارکینگ نصب میشوند افراد را از سردرگمی و گمراهی رها ساخته و امکان یافتن جای پارک را در کوتاه ترین زمان ممکن میسر می سازد.
علاوه بر اینکه این سیستم در راستای مشتری مداری و احترام به مشتری استفاده میشود امکانات بسیاری را هم به مدیریت پارکینگ ارائه میدهد که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره نمود :
در این روش با قرارگیری دوربین در مرکزیت راه رو های پارکینگ تعداد مشخصی از هر جای پارک را مورد بررسی وضعیت قرار داد که از جمله امکاناتی که در اختیار قرار میدهد میتوان به
Error: Contact form not found.